Kwalitatief en degelijk woningaanbod voor zowel verhuur als verkoop.
Contact

Betrokkenheid

We werken vanuit een passie, zijn kritisch en willen altijd het beste voor de klant; onze kracht ligt daarom in het creëren van nieuwe mogelijkheden, functies en/of invullingen.

Professionaliteit in kwaliteit

Wanneer we iets doen, doen we het goed (en anders liever niet). Dit is iets wat uiteraard terug te zien is in onze portefeuille én werkwijze; van het uitschrijven van volledige plannen in de breedste zin van het woord, tot de allerkleinste details in ons veelzijdige aanbod. 

Betrouwbaarheid

“Doe wat je zegt en zeg wat je doet”. Dat is ons motto! Wij houden transparantie waardoor u te allen tijde op de hoogte bent van de lopende zaken tijdens onze samenwerking.

Over REMACH Vastgoed B.V.

REMACH Vastgoed B.V. is in 2016 gestart met de drang om hét antwoord te geven op een frequente vraag: een kwalitatief en degelijk woningaanbod voor zowel verhuur als verkoop. Vandaag de dag zijn wij actief met diverse projecten door heel Nederland.

Naast commercieel vastgoed, richt REMACH Vastgoed B.V. zich op het renoveren, transformeren en ontwikkelen van woningen. Verder wordt een deel van de vastgoedportefeuille verhuurd aan aannemers, uitzendbureaus en bemiddelaars.

Ons aanbod

REMACH Vastgoed B.V. is constant in beweging en voortdurend actief op zoek naar nieuwe projecten. Hierdoor is het onmogelijk om onderstaand overzicht doorlopend up to date te houden. Neem voor een duidelijk en totaaloverzicht van ons actuele aanbod daarom vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Vedergras 

Spijkenisse

Dam 

Alblasserdam

Dam 

Alblasserdam

Plantageweg 

Alblasserdam

Plantageweg 

Alblasserdam

Koningshof 

Ridderkerk

Koningshof 

Ridderkerk

Nachtegaallaan 

Rozenburg

Vlinderveen 

Spijkenisse

Benieuwd naar ons volledige aanbod?
Neem contact met ons op!

Contact

Ontwikkeling

Om u een goed beeld te geven van de diverse projecten waar wij verantwoordelijk voor zijn, vindt u hieronder een overzicht van de afgeronde projecten.

Plantageweg 2, Alblasserdam

Een pand dat van origine een traditionele woonwinkel-bakkerij is, werd o.l.v. REMACH Vastgoed B.V. getransformeerd naar een karakteristiek pand, bedoeld voor uiteenlopende bestemmingen.

Contact

REMACH Vastgoed B.V.
Keurmeesterstraat 17b
2984 BA Ridderkerk
(Let op: ingang kantoor van Hubbs)

085 - 13 03 871
Info@remach.nl
KVK: 66517451
BTW: NL856590708B01

Stel een vraag

Versturen